Тема для признаний в любви
|
|
Moscow_baby | Дата: Четверг, 06.Июл.2006, 2:32 AM | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Прописка с 21.Июн.2006
| Так как очень многие темы зафлужены признаниями в любви, вот тема!!!! Заходим и признаемся друг другу в своих чувствах))))А из остальных тем, я все поудаляю)Без обид) Любите друг друга,дети мои!)
|
Статус: В отключке |
| |
g@ngst@_b@by | Дата: Среда, 03.Янв.2007, 6:20 AM | Сообщение # 751 |
Генерал-лейтенант
Прописка с 23.Июн.2006
| Да ... Была мила тому, к которому теперь лежит душа... кажись так получается, или нет... ну мне смысл понятен ... А может я и ща мила тому, к кому лежит душа ... эээээээээээээ!
"The World is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion." "Live as if you were going to die tomorrow, Learn as if you were going to live forever"!
|
| |
Maэzтро | Дата: Среда, 03.Янв.2007, 9:07 AM | Сообщение # 752 |
Злостный Админ :-/
Страна: Таджикистан
Прописка с 21.Июн.2006
| g@ngst@_b@by, доктор сказал что ты еще поправишься ....
За Jaman порежу, мааан...
|
| |
g@ngst@_b@by | Дата: Четверг, 04.Янв.2007, 7:55 AM | Сообщение # 753 |
Генерал-лейтенант
Прописка с 23.Июн.2006
| MaEzTro, Quote (MaEzTro) | доктор сказал что ты еще поправишься .... | это неизлечимо, это меня и радует.
"The World is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion." "Live as if you were going to die tomorrow, Learn as if you were going to live forever"!
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Пятница, 05.Янв.2007, 9:17 AM | Сообщение # 754 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| Дил пур аз дард аст, дарего нест мархаме, Чон бар лаб омад, булачаб корею парешон оламе. Сухтам аз беахду бепаймонии ту чу шамъ, Эй худоё ку табибе, ки орад бароям дорую мархаме. Дарди дили решамро нест давое пайдо Худоё лутфе куну ба дардам дармон фармо. Чавру чафои ин ёр аз хад бигзашт, Иллохо ин ёри беахд шавад бар чунин дард мубтало. Шудам мафтуни чашмони шахлояш Фиреби суханони ширини лабхояш Бо орзухои дилфиреб шудам ба парвоз Худра бикардам фидои кадамхои пояш. Хазор чахд кардам, ки бо ман боши Аниси кунчи дили бекарори ман боши Чизе, ки дилат мехост мекардам мухайё Бо умеде, ки то охири умр нигори ман боши. Чароги шабзиндадори дили ман гарди Дар огуши гармаму ёри ман боши Вале афсус, ки ин хама хобу хаёли ман будааст Дилам бар доми ёри булхавас афтодааст Чу мург асири кафасаму ашкам пурхун Дилро пора карду аз ин кори худ дилшод аст. Аз ман бирафту ахду паймон бишкаст Барои симу зар бо дигаре хаст даст ба даст. Аз азал омад русуми бевафои Бар бод рафт ишк аз дасти бодапараст. Даст бар гардани ёраш ниход он хандонлаби маст. Чавони содаи дигарро бо макри худ бикард пайваст. Фаромуш накун эй нозанини пулпараст Ганчи Корунро Худо зери хок кардааст Агар аз хусну чамолат дори гуруру такабур, Хусну молу давлат доими несту гузарон аст. Сухани ишк на он аст, ки ояд бар забон. Дар дили ошик бар мисоли гавхар аст пинхон Ошиконро ба чуз сабру токкат нест давое, Селоби сиришк омаду гами хичрон. Чононаи ман гашт хамнишини бегонагон Тарки ёри карду бо дигаре шуд хаммакон Ман кунун ахтари хубонаму шамъи сузон, Рафти бирав то туро набинад ин чашми гирён. Кунун донам, ки нест ишк дар ин дуне Факат онро дар китоб куни пайдо. Аз ин ишк умедам рафт барбод Худоё ба дардам давое кун мухайё Сабру токатро пеша гузор эй ошики бадбахт, Рузе худованд мекунад туро сохиби тахту бахт. Ноумеди ин кори ваболу шайтон бувад, Зиндаги кун бо умеди рузи некбахт. Шукр кун ки худо туро кард озод, Аз он ёри беимону беифати чалод Бо амри иллохи ёви бахти худ Дар ин дуне ту хам мешави хушнуд. =====Накарррррррот====== Чони ман бисухту ту чононаи дигари, Азизу дилбару хамнишини дигари. Бикарди бо ман ахду паймон барбод Кунун хамогушу хамнафаси ёри дигари.
Рохи рост рохи Худост Рохи рост рохи мусалмоност
|
| |
Парвиз | Дата: Суббота, 06.Янв.2007, 8:32 AM | Сообщение # 755 |
Полковник
Прописка с 14.Окт.2006
|
СТРОГО БЕЗ ЦИТАТЫ!!!
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Суббота, 06.Янв.2007, 3:25 PM | Сообщение # 756 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| Парвиз, респект
|
| |
Парвиз | Дата: Понедельник, 08.Янв.2007, 3:03 PM | Сообщение # 757 |
Полковник
Прописка с 14.Окт.2006
| Любовь- это самое прекрасное, что осталось на Земле
СТРОГО БЕЗ ЦИТАТЫ!!!
|
| |
KOBA | Дата: Среда, 10.Янв.2007, 12:18 PM | Сообщение # 758 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| [color=Лblue]
Когда один человек, любит другого бескорыстно, не ожидая за свою любовь ни денег, ни власти, ни чьего-то одобрения, а ради одного – довольства Аллаха, то это и есть любовь ради Аллаха.
|
| |
KOBA | Дата: Среда, 10.Янв.2007, 1:08 PM | Сообщение # 759 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| Сжимали каменное сердца пламя! Плавили невинными винами чьи то мили мы! На вилы ли мы давили до крика мама мия… Был в иле или глине чьего то имени! На М как соусом чили… В картине шило!любовь- судью на мыло! Но как то что не красиво!: Сосуды красны те а мы как судьи били посуду В голове с мутью окутай своей мысли сутью! Чтобы нам не провалиться в мои вереницы не ставь спицы Ты моя сеница, лети как птица не прощай, но простится! В негативе мои мотивы невинного чтива! Потипо где те типы что я сам выдумал…
Когда один человек, любит другого бескорыстно, не ожидая за свою любовь ни денег, ни власти, ни чьего-то одобрения, а ради одного – довольства Аллаха, то это и есть любовь ради Аллаха.
|
| |
mego4k@ | Дата: Среда, 10.Янв.2007, 1:15 PM | Сообщение # 760 |
Генералиссимус
Прописка с 21.Июн.2006
| KOBA, kakie slova!
Забей на всех и всё!!!!
|
| |
RoSSe | Дата: Понедельник, 15.Янв.2007, 5:05 AM | Сообщение # 761 |
Одиночка..
Прописка с 22.Сен.2006
| KOBA, без комментов ибо нет слов..
Подвинься , сынок. Ты дышишь моим кислородом
|
| |
g@ngst@_b@by | Дата: Среда, 17.Янв.2007, 7:36 AM | Сообщение # 762 |
Генерал-лейтенант
Прописка с 23.Июн.2006
| Quote (Парвиз) | Любовь- это самое прекрасное, что осталось на Земле |
|
| |
TruP_SeRiaL_KiLLeR | Дата: Среда, 17.Янв.2007, 8:28 PM | Сообщение # 763 |
Генерал-майор
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (g@ngst@_b@by) | Quote (Парвиз) Любовь- это самое прекрасное, что осталось на Земле | soglasen
Скажи: «Он – Аллах Единый.Аллах Самодостаточный.Он не родил и не был рожден и нет никого, равного Ему!!
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Четверг, 18.Янв.2007, 11:47 AM | Сообщение # 764 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| g@ngst@_b@by, хм почему любовь ин чизи зурай ку
|
| |
RasTa | Дата: Воскресенье, 21.Янв.2007, 3:52 AM | Сообщение # 765 |
RasTa
Прописка с 21.Июн.2006
| Дядя_АрХиМеД, согласен...
куда бы не заводила меня моя судьба остаюсь правильным таким каким я был всегда http://photofile.ru/photo/rasta_2009/115269054/small/123510498.jpg
|
| |