SECTOR 4
|
|
Дядя_АрХиМеД | Дата: Суббота, 04.Апр.2009, 11:05 AM | Сообщение # 1051 |
NABOT sWs Sektor-4
Страна: Таджикистан
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (KOBA) Дядя_АрХиМеД, Саламу алейкум брат мой как ты всё нормально хвала Аллаху у меня всё хорошо ну я знаю что у меня ест такой брат как ты спасибо брат да подержку. Бародари ахли ислом мо хама бародарем Обод боши хамавахт
Рохи рост рохи Худост Рохи рост рохи мусалмоност
|
Статус: В отключке |
| |
MC_Хуршед | Дата: Суббота, 04.Апр.2009, 7:00 PM | Сообщение # 1052 |
Liga MC
Прописка с 06.Фев.2009
| ЭТИМ парням мой огромный РЕСПЭКТ...Вот они реально продвигают TAJRAP //
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Понедельник, 06.Апр.2009, 2:49 PM | Сообщение # 1053 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (MC_Хуршед) ЭТИМ парням мой огромный РЕСПЭКТ...Вот они реально продвигают TAJRAP // Респект тебе брат Зинда бошем Точикони руи замин
|
| |
KOBA | Дата: Понедельник, 06.Апр.2009, 4:36 PM | Сообщение # 1054 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| Дядя_АрХиМеД, бародар чихели саломати хама хуб брат чо карда гаштай зиндаги бародаро созан хамара сало бугу брат
Когда один человек, любит другого бескорыстно, не ожидая за свою любовь ни денег, ни власти, ни чьего-то одобрения, а ради одного – довольства Аллаха, то это и есть любовь ради Аллаха.
|
| |
KOBA | Дата: Вторник, 07.Апр.2009, 9:22 PM | Сообщение # 1055 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| Нестай ягон зелин да тори курутоб чошем
Когда один человек, любит другого бескорыстно, не ожидая за свою любовь ни денег, ни власти, ни чьего-то одобрения, а ради одного – довольства Аллаха, то это и есть любовь ради Аллаха.
|
| |
Ovod | Дата: Среда, 08.Апр.2009, 3:20 PM | Сообщение # 1056 |
Генералиссимус
Прописка с 07.Ноя.2007
| ВАХ! ПАХ! КШТЕН! НЕКИ ДЕЕЕВНАА ЛИРРРРА БДАЙ КУ НИШТЯГ, ДАМ ГРИФТЕМ !!! KOBA, КОБИЛЧУН ЧИ ХЕЛИ, ДИЛИ БАРОДАР?
…Но то, что убеждает, тем самым еще не становится истинным: оно только убедительно. Примечание для ослов.
|
| |
KOBA | Дата: Среда, 08.Апр.2009, 4:47 PM | Сообщение # 1057 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| Ovod, бародар чихели саломати хама соз а бача да гдеи наметоби устода салам расон брат
|
| |
MC_Хуршед | Дата: Среда, 08.Апр.2009, 5:26 PM | Сообщение # 1058 |
Liga MC
Прописка с 06.Фев.2009
| SectoR 4 (Mr.sL!M) - ДЭЭЭВОНАЛИРА Дайте кто нибудь ссылку на dump.ru
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Среда, 08.Апр.2009, 8:41 PM | Сообщение # 1059 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (KOBA) Дядя_АрХиМеД, бародар чихели саломати хама хуб брат чо карда гаштай зиндаги бародаро созан хамара сало бугу брат Cалом бародари ахлиислом саломатиё хубай охи кору бор ай номи бародаро туда саломQuote (Ovod) ВАХ! ПАХ! КШТЕН! НЕКИ ДЕЕЕВНАА ЛИРРРРА БДАЙ КУ biggrin НИШТЯГ, ДАМ ГРИФТЕМ !!! )) одамои камнамо чихели барт саломатиЁ хубай хамичода хасти ))
|
| |
MegaMeN | Дата: Пятница, 10.Апр.2009, 3:14 PM | Сообщение # 1060 |
* BorBad *
Прописка с 04.Дек.2008
| Х,урмати ма Сектор 4 - - да Джавлонда Экода Слимда акаи Наботда саломат бошен!!!
_::Tr1TON CLAN::_ ПАНЧ ПАНЧАМ БАРОБАРАЙ ЯГОН ГАПИ ЗИЁТИ ДОШТА БОШИ АЛОКАДАЮМ!
|
| |
Ovod | Дата: Суббота, 11.Апр.2009, 12:47 PM | Сообщение # 1061 |
Генералиссимус
Прописка с 07.Ноя.2007
| Quote (KOBA) Ovod, бародар чихели саломати хама соз а бача да гдеи наметоби устода салам расон брат Мешава, шукронаи Худованд, кору бор ништягай. Худт чихели? саломатиёт созакан охи? Quote (Дядя_АрХиМеД) )) одамои камнамо чихели барт саломатиЁ хубай хамичода хасти )) Ништигули палпечони кандаки зураки нагзакем))) Бобои Архимед чихе боша? ))) Неки тема мара куштак, сухано ганда зур бдан, припев ай вайронош, Слим агар да асрои миёна зиндаги мекард хози классик мегуфтанша, да баробари шоиро да мактаб "Хаёт ва фаъолияти Шахриёр" омухта мешидак))) НЕКИ УКА ОДАМИ ХУБ НАБД НАБЕРАШ FАНИ)))
…Но то, что убеждает, тем самым еще не становится истинным: оно только убедительно. Примечание для ослов.
|
| |
Mr-sLIM | Дата: Воскресенье, 12.Апр.2009, 1:21 AM | Сообщение # 1062 |
Маълим From SwS
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (Ovod) да баробари шоиро да мактаб "Хаёт ва фаъолияти Шахриёр" омухта мешидак))) Ё насиб) ...
S: Дайте мне рычаг и я переверну мир! P: - Какой такой рычаг?, а без рычага слабо? S: - Не слабо, если мне поможет 599999 человек!
|
| |
KOBA | Дата: Воскресенье, 12.Апр.2009, 11:09 PM | Сообщение # 1063 |
Мусулмон
Прописка с 21.Июн.2006
| Ovod, меша брат созум
|
| |
_-TIRaN-_ | Дата: Понедельник, 13.Апр.2009, 1:51 AM | Сообщение # 1064 |
Полковник
Прописка с 09.Дек.2008
| Х,урмати ма акаи Ч,авлонда,акаи Шах,риерда,акаи Алишерда,акаи К,обилда ина сектор 4.
АгаР ДушМаНи Ма БошИ МэГом АввЛодТа!!!
|
| |
Дядя_АрХиМеД | Дата: Понедельник, 13.Апр.2009, 12:43 PM | Сообщение # 1065 |
NABOT sWs Sektor-4
Прописка с 21.Июн.2006
| Quote (MegaMeN) Х,урмати ма Сектор 4 - - да Джавлонда Экода Слимда акаи Наботда саломат бошен!!! Хурмати ма туда боши саломатQuote (Ovod) Ништигули палпечони кандаки зураки нагзакем))) Бобои Архимед чихе боша? ))) Неки тема мара куштак, сухано ганда зур бдан, припев ай вайронош, Слим агар да асрои миёна зиндаги мекард хози классик мегуфтанша, да баробари шоиро да мактаб "Хаёт ва фаъолияти Шахриёр" омухта мешидак))) Салом бародари ахли Ислом чихели мегум саломатиё хубай охи Хабар намегирен мегум соФФ Хурмати ма дили бародар Quote (_-TIRaN-_) Х,урмати ма акаи Ч,авлонда,акаи Шах,риерда,акаи Алишерда,акаи К,обилда ина сектор 4. Хурмати ма
|
| |